Shaunův ruletový systém

Shaunův ruletový systém

Existují ruletové systémy, které jsou odvozeny od známých matematických pravidel, jsou založeny na teorii pravděpodobnosti, ale systém, který si představíme v tomto článku je jiný. Vyvinul ho Shaun – fanatický hráč rulety, který na něm pracoval tak dlouho, až ho dovedl přímo k dokonalosti.

Je třeba říci, že mnoho hráčů považuje Shaunův ruletový systém za zvláštní, dokonce ho někde ani nepovažují přímo za herní strategii. Pravda je však taková, že jeho použití dává hráči, neuvěřitelnou, až 90 % šanci na výhru. Jak je to možné? Jednoduše.

Systém vychází z vysoké pravděpodobnosti výhry (9:1). Tu dosáhnete následovně. Ruleta má 37 polí. 36 čísel + 0. Naším cílem při aplikování tohoto systému je pomocí 66 žetonů zabrat 33 čísel a barvu tak, aby zůstali jen 4 volná čísla. To znamená, že o výhru přijdete jenom tehdy, pokud padne jedno z těchto 4 čísel. V případě výhry tak získáte 6 žetonů.

Jak hrát Shaunův ruletový systém

  • 1. Nejdříve stavte 36 žetonů na barvu, například na červenou.
  • 2. Druhou volbou je sázka 4 žetonů na čísla, nehrajte však přímo na čísla. Sázku směřujte na splity, tedy dělící čáry mezi čísly. Žetony umístěte tam, kde se setkávají následující čísla tj. (splity) 0-2, 8-11, 10-13, 17-20, 26-29, 28-31.
  • 3. Třetí volba je trochu improvizace, musíte umístit po 2 žetony na 3 libovolná čísla z čísel 4, 6, 15, 22, 24, 33, 35. Výběr je na vás.

Celková sázka je tedy 66 žetonů. Možná se zeptáte, zda je možné hrát Shaunův systém také progresivním způsobem, tedy zda funguje násobení sázek. Ano, možné to je, ale nezapomeňte vždy vynásobit všechny sázky, jinak systém ztrácí smysl. Zda to funguje, si můžete vyzkoušet také při ruletových hrách na sazka.cz. Sazka je legálním provozovatelem online hazardních her u nás. V nabídce ruletových her najdete také nejvíce hraný variant – Evropskou ruletu od Net Entertainment. A co je přímo fantastické, můžete je hrát také v režimu zdarma – pro zábavu.

Nevýhody Shaunovy strategie

Shaunův ruletový systém přináší skutečně ohromující pravděpodobnost výhry, ale pozor, stále není 100 % a právě v těch 10 % se skrývá jeho slabina. Sázky jsou totiž vysoké a náhodná série proher může značně ovlivnit váš rozpočet. Proto vám doporučujeme tento systém hrávat jen jako doplňkový, vedle ostatních ruletových systémech. Vyzkoušejte ho například tehdy, když vám z předcházející hry zůstali žetony nebo pro jednorázovou hru. Stejně dobře si promyslete, zda budete Shaunův ruletový systém hrát na americké ruletě, která má dvě nuly, co snižuje jeho výnosnost pro hráče.

Shrnutí

Pokud patříte k hráčům, kteří se chtějí hrou bavit a mají rádi více jistotu než riziko, Shaunův systém, v kombinaci například se systémem D’Alembert, je pro vás skvělá volba. Jeho využití si však vyžaduje skutečnou trpělivost a hlavně sebezapření, protože je skutečně třeba vědět, kdy skončit.

Ruleta