Parlay systém

Parlay systém

Parlay systém, strategie hraní rulety

Parlay systém je velmi agresivní strategie rulety. Dokážete poměrně za krátký čas s relativně malým kapitálem vygenerovat vysoké zisky. Tato možnost je samozřejmě kompenzována i vyšší mírou rizika a pravděpodobností prohry. Ale na rozdíl od Martingale systému, během hraní neriskujete prohru vysoké částky.

V ruletě je vysoká pravděpodobnost, že ve výsledcích jednotlivých kol se budou barvy střídat. Samozřejmě nestřídají se každé kolo, ale víceméně pravidelně. Každý hráč rulety ví, že není nic výjimečného, když padne stejná barva i 6x po sobě. Parlay strategie se nesnaží tomuto trendu vyhnout, ale právě naopak jej využívá.

Základní principy Parlay systému při hraní rulety

Základem Parlay systému je pyramidový princip. Stále sázíte na stejnou barvu. Pokud vyhrajete, v následujícím kole výhru sázíte spolu s původním vkladem. Při prohře začínáte od začátku. Můžete si sami určit délku progrese, (tedy počet výherních sázek jdoucích po sobě, po kolika končíte hru). Obecně se doporučuje délka progrese 4, ke čtyřem opakování barvy totiž dochází relativně často. Při 4 stejných barvách, při první sázce 2 EUR byste získali:

  • 1. sázka na černou 2 EUR … výsledek černá = výhra 2 EUR
  • 2. sázka na černou 4 EUR … výsledek černá = výhra 4 EUR
  • 3. sázka na černou 8 EUR … výsledek černá = výhra 8 eur
  • 4. sázka na černou 16 EUR … výsledek černá = výhra 16 eur

Na začátku jsme vložili pouze 2 eura, které během celé série riskujeme. V případě výherní série ale máme možnost získat 2 + 4 + 8 + 16 = 30 EUR, což je 15 násobek vkladu.

Výhody a nevýhody hraní rulety pomocí Parlay strategie

Parlay strategie je riskantní, pravděpodobnost 4 po sobě jdoucích barev není velká. Ale toto riziko je kompenzováno malým počátečním kapitálem který riskujeme a případnou vysokou výhrou.

Ruleta